M&W fysiotherapie logo

Arbeidsfysiotherapie

Werken Arbeidsfysiotherapeutisch consult: Uw werknemer sneller weer aan het werk!.

Kampt uw medewerker met fysieke klachten en dreigt hij hierdoor uit te vallen? Dan wilt u uiteraard kort- of langdurig verzuim voorkomen of bekorten. Hoe? Schakel M&W fysiotherapie in voor een doelgerichte aanpak die leidt tot een passende en praktische oplossing.

M&W fysiotherapie in Apeldoorn is een multidisciplinaire dienstverlener (fysiotherapie en psychologie) die u helpt uw werknemers optimaal in te zetten. Wij adviseren u daarbij op deskundige en heldere wijze. Ook kunt u rekenen op professionele begeleiding van u en uw werknemer in het ziekteproces van uw werknemer.

Wat is onze werkwijze? Tijdens het arbeidsfysiotherapeutisch consult onderzoeken we samen met uw medewerker of zijn klachten arbeidsgerelateerd zijn en welke verbeteringen wenselijk en mogelijk zijn. We stellen een passend behandelplan op en kiezen voor gerichte expertise: een therapeut met de juiste specialisatie. Daarnaast stellen we samen met u en uw medewerker een prognose op van zijn werkhervatting..

Wat zijn uw voordelen?

Naast het begeleiden van de individuele werknemer kan de arbeidsfysiotherapeut ingezet worden voor de ontwikkeling van beleid met betrekking tot het gezondheidsmanagement van een bedrijf.

Hiervoor biedt M &W fysiotherapie het volgende aan:

Fysiotherapie