M&W fysiotherapie logo

Fysiotherapie

Tekening van spieren De fysiotherapie behandeling bij M&W Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Daarbij gaat het concreet om functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten.
Voorbeelden hiervan zijn o.a.:

Daarnaast worden ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, de bloedvaten, de longen, het hart behandeld.
Deze stoornissen kunnen het gevolg zijn van bijvoorbeeld M.S. (Multiple Sclerose), een beroerte (CVA), COPD, een hartinfarct en verklevingen in bindweefsel.

Wij zien vaak dat er bij fysieke klachten de symptomen aangepakt, wat resulteert in een korte verbetering, waarna de klachten terugkomen. Wij bij M&W Fysiotherapie maken eerst een grondige analyse van de problematiek en vanuit deze analyse maken we een plan om de klachten bij de oorzaak aan te pakken, dit resulteert in het merendeel van de gevallen tot een forse klachtenafname.

De klachten hebben tot gevolg dat er beperkingen optreden in het dagelijks functioneren. Het werk, uw hobby’s of het huishouden ondervinden hiervan hinder. De fysiotherapeut kan u begeleiden om uw klachten onder controle te krijgen en u weer optimaal te laten functioneren in het dagelijks leven.

Fysiotherapie